Happy Family

Tot op heden was bekend dat de Happy Family schouderophalend door het leven gaat en dat hun hondje Wim heet.
De Happy Family heeft genoten van een heerlijke vakantie op het Griekse eiland Kreta en zal nu aan U worden voorgesteld.

Moeder:
Vader:
Dochter:
Zoon:
Anna
Bob
Claire
Dave
               

Dan zijn er nog opa en oma, die tot op heden slechts op de achtergrond aanwezig zijn. Alhoewel opa steeds meer een rol opeist binnen het geheel.

Kat :
Hond:
Tom
Wim (maar dat was reeds bekend)

De Happy Family is een ideaal gezin en zou zo een voorbeeld kunnen zijn van hoe een goed en evenwichtig gezin er uit zou moeten zien in onze huidige maatschappij. Het gevolg is dat de mensen in de omgeving van het gezin zo nu en dan hun twijfels uitspreken, want zelfs in een gezin met zo'n goede reputatie moet er iets mis zijn.

Anna Bob

Zo gaat het gerucht dat Anna al enige jaren aan de prozac is en dat ze kort geleden een borstvergroting heeft laten verrichten. Ook vraagt men zich af hoe ze haar nieuwe rode sportautootje heeft kunnen bekostigen? Ze is de laatste tijd wel erg vaak uithuizig......men vermoedt dat ze bijverdient in een bepaald circuit....! Nu zou U kunnen denken dat......?! Maar ja dat gebeurt natuurlijk niet in dit gezin.................?! 


Over Bob wordt gezegd dat hij de laatste tijd wel erg vaak met Wim wordt gesignaleerd in parken en bosrijke omgevingen, waar je weinig vrouwen tegen het lijf loopt. Bob niet alleen Wim uitlaat, maar ook een manier heeft gevonden om......?! Nu zou U kunnen denken dat...?! Maar dat gebeurt natuurlijk niet in dit gezin..............?!

(wordt vervolgd)